Ansvarlig for behandlingen av dine personlige data. Vi jobber for å beskytte personvernet ditt og har derfor utarbeidet en uttalelse som beskriver hvordan din personlige informasjon blir behandlet. Innholdet i denne erklæringen kan endres når som helst, og endringene vil bli lagt ut på nettstedet vårt.

På nettstedet vårt kan du surfe på Internett. Ved å besøke og bruke nettstedet vårt eller opprette en profil, godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen.

Formålet med å behandle den personlige informasjonen som vi registrerer om deg, er først og fremst å sikre at vi kan tilby tjenestene og varene du som kunde ser etter.
Vi samler også inn statistikk og analyserer data for å forstå markedstrender og skape en enda bedre løsning for deg som kunde.
Personlige data behandles også for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Eksempler på misbruk inkluderer forsøk på å logge inn på andres kontoer, forsøk på svindel, sending av spam, anmodning, trakassering eller andre aktiviteter som er forbudt i henhold til norsk lov.

Hvilken informasjon samler vi inn?

En personlig informasjon er informasjon eller vurdering som kan være direkte eller indirekte knyttet til en person. Vi samler ikke sensitiv personlig informasjon. Vi samler inn følgende personopplysninger i forbindelse med å opprette en profil, sende inn prisforespørsler og fullføre kjøp på nettstedet vårt:

  • Navn
  • E-post
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Telefon

Når du bruker våre digitale løsninger, for eksempel nettstedet vårt, blir informasjon registrert om nettleseren din, operativsystemet, omtrentlig plassering og nettstedet du kom fra. IP-adressen din er anonym og ikke lagret, derfor er den tilgjengelig for oss direkte.

Vi bruker databehandlere

Som regel deler vi ikke personlig informasjon med tredjeparter.

Vi kan be underleverandører (partnere) om å være ansvarlige for den tekniske delen av databehandlingen.

Når vi utleverer personopplysninger til tredjeparter (databehandlere), vil de, etter avtale med oss, behandle dine personopplysninger i samsvar med vår definisjon. Vi pålegger databehandleren å sikre pålitelig informasjonssikkerhet, inkludert forbud mot overføring av personopplysninger til andre, hvis kunden ikke ønsker det.

Hvor kan jeg få tilgang til og slette?

Du kan be om tilgang til hvilken personlig informasjon som er lagret om deg, samt be om fjerning fra registrene våre ved å kontakte oss via e-post.

Informasjonskapsler og sporing

Hva er informasjonskapsler?

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Dette er veldig vanlig på de fleste nettsteder. Cookies er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din. De fungerer som ditt "ID-kort" og kan ikke inneholde programvarekort, overføre virus eller på annen måte kompromittere sikkerheten din. Informasjonskapsler tilhører bare deg og kan bare leses av dataserveren som ga deg dem. Du som bruker kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din ved å endre nettleserinnstillingene.

De fleste nye nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil godta informasjonskapsler, må du velge å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Informasjonskapsler brukes hovedsakelig til følgende formål:

  • Nødvendighet ; brukt til nettstedsfunksjonalitet
  • Funksjonalitet ; husk valget på nettstedet.
  • Analytisk mål ; nettstedsdata for bruk og atferd
  • Annonseringsformål ; for å vise relevante annonser for besøkende nettsted

Hva er lagret: Vi samler uidentifisert informasjon om besøkende på dette nettstedet. Hensikten med dette er å samle inn statistikk og samle rapporter som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonen som tilbys på nettstedet. Eksempler på hva statistikk gir er antall personer som besøker forskjellige sider, hvilke nettsteder brukere kommer fra, og hvilke nettlesere som brukes. Vi har aktivert en funksjon for å forhindre at IP-adressen din blir lagret av . Informasjonen brukes også til digital markedsføring. Informasjonen lagres i opptil 2 år.

Hva er lagret: Brukes til å sette opp forskjellige former for sporing relatert til Analytics og administrere skript på nettstedet. Ingen personlige data lagres i systemet.

Hva er lagret: integrering fra tredjepart. Brukes til kundeservice via chat.

Formål: Ved å bruke denne sporingspikslen på nettstedet vårt, kan vi annonsere brukere som besøker nettstedet vårt. Personopplysninger samles ikke inn.

Formål: Ved å ha en -sporingspiksel på nettstedet vårt, kan vi spore når en ønsket handling (konvertering) fra en -annonse oppstår vår nettside. I tillegg kan vi vise annonser til de som besøker nettstedet vårt (retargeting). Vi overholder alltid gjeldende retningslinjer for GDPR.

Formål: Ved å bruke denne sporingspikslen på nettstedet vårt, kan vi annonsere brukere som besøker nettstedet vårt. Personopplysninger samles ikke inn.

Formål: vi bruker i vår elektroniske kommunikasjon. Du kan abonnere på nyhetsbrevet vårt på forskjellige steder på nettstedet vårt.
Denne informasjonen (e-postadresse) sendes og lagres på adresselisten. Disse dataene vil ikke bli gitt videre til andre hvis du ikke har bedt om det.

Tredjeparter

Vi kan bruke tredjeparter for å hjelpe oss med å behandle informasjon fra informasjonskapsler, inkludert markedsføringskapsler. Våre digitale løsninger kan inneholde annonser, innhold eller lenker til tredjeparter.

Lenker

Kan inneholde lenker til andre nettsteder som vi ikke kontrollerer. Vi kan ikke være ansvarlige for personvernet eller innholdet på disse nettstedene, men vi gir lenker for å gjøre det lettere for våre besøkende å finne tilleggsinformasjon i visse områder.